Bebisverkstan

Bebisverkstan

Skapa till och med ditt barn

Lär dig hur du med enkla tekniker kan skapa egna roliga och personliga barngrejer. Få ny energi och kicka igång din kreativitet tillsammans med andra föräldralediga i en inspirerande och barnanpassad miljö.

Kursupplägg: under 5 veckor skapar vi en vimpel till barnrum, en barntavla, en mjukisdocka, en sprattelgubbe samt ett instrument. En uppgift per vecka.

Metod: Hos Kultureskapaden är alltid det prestigelösa skapandet i fokus. Vi jobbar med enkla tekniker som alla klarar av oavsett förkunskap men lämnar även stort utrymme att skapa utifrån egna idéer och den inspiration som uppstår

Info: Kursen är barnanpassad och fungerar bra både med nyfödda såväl som tvååringar. Större barn trivs i lekhörnan medan mindre bebisar med fördel bärs i bärsele/bärsjal.  

Kursledare: Lisa Mannberg (fd.Svensson) konstnärlig ledare för Kultureskapaden. Läs mer under Om oss

Nästa kursstart? Vid årsskiftet 14/15 måste Kultureskapaden på grund av yttre omständigheter tyvärr flytta från vår lokal på Hägerstensvägen 114. Vart Bebisverkstan och våra övriga föräldrakurser dyker upp härnäst är ännu inte klart, det kan bli i Hägerstensområdet eller i city, vi återkommer med mer information så snart vi vet mer.

Vill du ha koll på vad som händer? Maila info@kultureskapaden.se så lägger vi till dig på vårt nyhetsbrev.

Citat från våra tidigare kursdeltagare:

”Jag tyckte kurserna var oerhört inspirerande och peppande. Väldigt bra att man kunde lägga ambitionerna på en nivå som passade just den dagen, anpassat efter sin bebis. Prestigelöst och väldigt roligt!” (Lisa förälder till Moltas 3 månader)

”Jag tycker att det var jättekul att vara på båda delkurserna. Det var roligt att skapa men också bra för självförtroendet att våga komma iväg med en liten bebis och träffa andra mammor i samma situation” (Emmie förälder till Hanno 2 månader)

”Det kändes roligt och bra att ha tillverkat så många fina saker till sitt barn. Roligt när man gjort sakerna själv. Längtar efter en ny kurs med nya saker att pyssla samt ett ökat sug efter att pyssla, sy och fixa med massa saker hemma. Jag tror att alla mår bra av att vara kreativa och jag tror att även de som säger att de inte kan pyssla skulle tycka att det vara roligt och inte så svårt. Perfekt aktivitet som föräldraledig.” (Elin förälder till Lia 5 månader)

Läs mer om övriga kurser och aktiviteter för föräldralediga och föräldragrupper här

Boksläpp! Lek istället för bråk – 64 lekar för att förenkla vardagen med barn. Läs mer på https://www.lekistalletforbrak.se

Comments are closed.