Om oss

Om Oss

Kultureskapaden är ett utbildningsföretag i Stockholm, som erbjuder kurser och föredrag i syfte att utveckla människors kreativa tänkande och egna skapande.

Att skapa och uttrycka sig själv kreativt är näst intill lika viktigt som att äta och sova. Ofta glöms detta dock bort bland högar av tvätt, deadlines och dagishämtningar, varpå Kultureskapadens allra viktigaste uppgift är att ge utrymme och ny inspiration att främja det egna skapande och att hitta sin kreativitet, detta oavsett förkunskap eller val av konstnärligt uttryckssätt.

LEK ISTÄLLET FÖR BRÅK – 64 lekar för att förenkla vardagen med barn

Boksläpp! I december 2016 släppte Lisa Mannberg sin första bok via Kultureskapaden, för att förenkla livet med barn och ge mer plats för lek och kreativitet ibland vardagens alla måsten. 

Läs mer på https://www.lekistalletforbrak.se

Lisa Mannberg (fd.Svensson)
Konstnärlig ledare och utbildare

Med en konstnärlig bakgrund inom framförallt teaterproduktion har Lisa arbetat med allt från dramaimprovisation, manusskrivande, scenografi och kostym till regi och produktion. Det mångsidiga arbetet har gjort henne till en orädd allkonstnär, redo att skapa konst- och uttrycka sig kreativt oavsett vilket material som kommer i hennes väg. Efter en kulturvetenskaplig magisterexamen med inriktning pedagogik och genusvetenskap har hon arbetat med  beteendevetenskapliga studier samt med verksamhetsutveckling av fritidsverksamhet och folkbildning. Den ständiga drivkraften att inspirera andra människor till att utveckla sin kreativitet och våga pröva att förverkliga sina idéer och drömmar ledde till att Lisa under hösten 2011 startade utbildningsföretaget Kultureskapaden.

Lisa Mannberg

info@kultureskapaden.se

tel. 070-848 87 50

 

 

Comments are closed.