Företagskurser

Personalsatsning för föräldraledig personal

Många föräldrar känner sig bortkopplade från sin arbetsplats och kollegor under föräldraledigheten samt har svårigheter att kunna delta vid de möten och middagar som de blir inbjudna till vilket kan påverka deras motivation att komma tillbaka.

Kultureskapaden har därför utformat särskilt anpassade workshops, som företag kan bjuda in sin föräldralediga personal att delta på under sin ledighet tillsammans med sitt barn och andra föräldralediga kollegor.

Att erbjuda några träffar per termin är ett enkelt och effektivt sätt att visa uppskattning och hålla kontakten med sin personal även under deras frånvaro. Workshopen blir en rolig och uppskattad dagsaktivitet och samtidigt ett värdefullt tillfälle att träffa andra kollegor och kanske närmaste chefen i ett avspänt och barnanpassat sammanhang.

Våra mest populära teman

”Mitt barns hand- och fotavtryck”
Föräldrarna skapar personliga örngott med sina barns hand- och fotavtryck samt gör en 3D-avgjutning i gips av barnets händer eller fötter

”Mitt barns favorittröja”
Föräldrarna skapar färgglada och personliga barnkläder genom att trycka egna namn och fina mönster med tygtryck

Vi kan även erbjuda skräddarsydda workshops utifrån andra material eller särskilda önskemål.

Upplägg

Workshopen är normalt två timmar lång och är anpassad till ett lugnt tempo som fungerar bra med nyfödda såväl som med tvååringar. Föräldrarna skapar individuellt under handledning och barnen är med. Möjlighet finns även för andra kollegor och chefer att delta och hjälpa till under workshopen.

Metod
Hos Kultureskapaden är alltid det prestigelösa skapandet i fokus. Vi jobbar med enkla tekniker som alla klarar av oavsett förkunskap men lämnar även alltid utrymme för deltagarna att skapa utifrån egna kreativa idéer och inspiration som uppstår.

För bokning och mer information kontakta Lisa Mannberg på info@kultureskapaden.se

Tidigare kunder

HiQ International
Föräldrarna tyckte det var mycket roligt och uppskattade särskilt att få träffa andra föräldralediga kollegor samt att barnen kunde delta i aktiviteten

Comments are closed.